ZLATIBOR – Apartman TAMARIS

Kompletno opremljen i funkcionalan apartman, nalazi se u mirnom delu Zlatibora! Okruzen je borovom sumom. Apartman se nalazi na „kruznom putu“ na 30m od „Vile Panorama“- naselje 25.Maj. Ima svoj parking koji je pod video nadzorom. Zgrada u kojoj se apartman nalazi je nova, savremena zgrada, gradjena po najvisim standardima sa liftom, sjajnom izolacijom, interfonom, internetom, WiFi, kablovskom TV, blindiranim vratima na ulazu u apartmane…

Apartman je za 2-4 osobe, sa spavacom sobom u kojoj je francuski lezaj, americki plakar, LED TV. Dnevni boravak poseduje sjajnu i udobnu ugaonu garnituru na razvlacenje, trpezarijski sto sa 4 stolice, SMART LED TV i sve potrebne elektricne aparate/sporet sa ravnom plocom, frizider i svo potrebno posudje.

Sjajna terasa sa jos lepsim pogledom na panoramu Zlatibora, Ski centra „TORNIK“, Gradinu, Cigotu, a iz dnevne sobe se vidi i hotel „Omorika“ na Tari / jedinstven pogled na Zlatiboru!

Sadržaj

  • Tip objekta – Apartman
  • Ležajeva – 2
  • TV u sobi – Da, 2
  • Internet – da
  • Parking – Da
  • Vaučeri – Da

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

ZLATIBOR – Apartman TAMARIS – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

Ako tražite smeštaj na Zlatiboru pozivamo vas da posetite i portal www.SobeiApartmani.com