Zlatar – Vila Jelena

ZLATAR - Vila JelenaLeti i zimi sakrivena na korak od glavnog puta, Vila Jelena je smeštena u prekrasnom ambijentu planine Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 metara, na svega 30 kilometara od Zlatibora, 62km od Užica, 260km od Beograda i samo 2km od Nove Varoši.

Na desetak kilometara udaljenosti od Vile nalaze se tri prelepa jezera: Uvačko, Zlatarsko i Radonjsko, kao i rezervat beloglavog supa.

Na 500 metara od Vile Jelena nalazi se ski staza sa četvorosedom i jednim manjim sidrom za decu. Tokom zime, na stazama se organizuje škola skijanja za početnike i one koji žele da usavrše svoju tehniku.

U okviru Vile Jelena, pored soba i apartmana, nalazi se i restoran, gde se spremaju jela nacionalne kuhinje i specijaliteti ovog kraja.

Restoran poseduje i otvorenu baštu, u ugodnom, prirodnom ambijentu, sa fontanom, barom i vinskim podrumom.

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Zlatar – Vila Jelena – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji