SREBRNO JEZERO – Vila Stević

Vila STEVIĆ na Srebrnom jezeru je idealna destinacija za sve one koji žele da provedu vreme u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor visoke kategorije.

Vila Stević je počela sa radom 2002. godine. Raspolaže sa 12 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih soba. Svaka soba poseduje tv, klima uređaj, mini bar, fen i sef, a u zimskom periodu i podno grejanje. Vila je na vrlo atraktivnoj lokaciji, na svega stotinak metera od jezera. U neposrednoj blizini se nalaze kafići i restorani. Parking za goste Vile je obezbeđen.

Nedavno je u okviru Vile otvoren i Spa centar, što će vaš odmor učiniti još lepšim – kao iz snova.

Vila Stević je idealno mesto za diskretan romantični vikend, poslovni sastanak ili seminar, kao i za idiličan porodični odmor.

Najbolja potvrda kvaliteta usluga su stalni gosti, koji svake godine posećuju Srebrno jezero i Vilu Stević.

Srebrno jezero je veštačko jezero, nastalo pregrađivanjem rukavca Dunava kod Velikog Gradišta. Dugačko je 14km, a prosečne širine oko 300m. Bogato je ribom, pa baš zato predstavlja pravo mesto za strasne ribolovce.

Veliko Gradište je gradić zelenila i voda. Dunav, Pek i Srebrno jezero čine ovaj prirodni prostor atraktivnim za turiste, sportiste i ribolovce. Gradić je na 3km od Srebrnog jezera, povezan u letnjoj sezoni turističkim vozićem i šetnom stazom. Srebrno jezero je udaljeno od Beograda oko 120km što takođe predstavlja pogodnost za goste – ljubitelje prirode, sportiste i rekreativce.

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

SREBRNO JEZERO – Vila Stević – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

Srebrno jezero smeštaj – Za smeštaj na Srebrnom jezeru više informacija potražite na portalu MojaSrbija.rs