DIVČIBARE – Villa Bella Vista

Villa Bella VistaVilla Bella Vista Divčibare je moderan i ekskluzivan apartmanski objekat kategorisan sa četiri zvezdice, namenjen za odmor, uživanje i rekreaciju. Svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo ispunjeno prijatnim i ugodnim trenucima. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji pored glavnog magistralnog puta, u delu Divčibara poznatom po ruži vetrova i najblagotvornijem vazduhu za lečenje i oporavak. Bella Vista raspolaže sa dva lux apartmana i dva studio apartmana.

Lux apartman broj 1 i broj 2 su lepo dizajniran i moderno opremljeni. Imaju odvojenu i prostranu spavaću sobu sa francuskim ležajem, veliku dnevnu sobu sa četiri ležaja i garniturom za sedenje, šankom i veliku zastakljenu terasu sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na lepote Divčibara..
Studio apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, zastakljenu terasu sa garniturom za sedenje, TV, besplatan Wi-Fi, sobni bicikl i kapaciteta su do četiri osobe. Tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor i učiniti vaš boravak posebnim iskustvom.

Gosti mogu koristiti besplatan Wi Fi internet velike brzine u celom objektu. Villa Bella Vista poseduje dvorište u kojem se nalazi roštilj, pečenjara. U zavisnosti od godišnjeg doba, gostima su na raspolaganju trampolina, stoni tenis, stoni fudbal, mini vrtić za decu (klackalice, vrteške, ljuljaške).

Parking mesto je obezbeđeno za svaku smeštajnu jedinicu.
Centralno grejanje dostupno je 24 časa.
Besplatno uslužno dovozimo/odvozimo goste od autobuske stanice u centru Divčibara do Villa Bella Viste i natrag.

Bella Vista ima domaćine koji su na raspolaganju gostima u svakom trenutku. Za svoje goste Villa Bella Vista poseduje bunar dubine 120m i svojim gostima obezbeđuje uredno vodosnabdevanje i vodu za piće visokog kvaliteta.
Svakom gostu na raspolaganju su tri velika i dva mala peškira koji se menjaju svaki treći dan. Posteljina se menja svaki četrvrti dan, a po potrebi i ranije. Gostima je na raspolaganju i usisivač, a po potrebi i veš mašina.

Sadržaj

  • Tip objekta – Kuća za odmor
  • Ležajeva – 20
  • Apartmana – 4
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Internet – da
  • Parking – da
  • Sportski program – ima spoljnu igraonicu za decu
  • Bankomat u blizini – da
  • Vaučeri – da

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

DIVČIBARE – Villa Bella Vista – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji